Skip to main content
Corporate Travel Savings
Corporate Travel Savings Mobile

Optimaliseer uw reisuitgaven
met voortdurende besparingen

Of u nu deel uitmaakt van een start-up of een wereldwijde organisatie, we kunnen u helpen om bij elke boeking te besparen op zakelijke reiskosten.

Functies voor zakenreizen om tijd en geld te besparen

De Egencia-besparingenzoeker voor hotel en vluchten levert de beste reisbesparingen en deals, zelfs nadat u heeft geboekt. Wanneer de prijzen omlaag gaan, worden de tarieven en accommodatie automatisch opnieuw geboekt.

Egencia Smart Mix maakt gebruik van machine learning om zakenreizigers een snelle en intuïtieve boekingservaring te bieden. Er wordt rekening gehouden met de voorkeuren en geschiedenis van de reiziger, alsook met het reisbeleid van het bedrijf om betere resultaten te leveren om tijd en geld te besparen.

Wereldwijde aankoopkracht om een boost te geven aan besparingen op zakenreizen

Als onderdeel van Expedia Group benutten we 107 miljard USD aan wereldwijde aankoopkracht voor zakenreizen met leverancierspartners zodat u meer kosten kunt besparen.

Maar er zijn nog meer manieren om te besparen op reizen. We bieden speciale tarieven aan van 40 airlines, bieden Egencia Preferred Rates aan bij 35.000 hotels en hebben een uitgebreid netwerk van autoverhuurbedrijven.

Lees hoe een uitgebreide levering van vluchten en treinreizen bijdraagt aan besparingen op zakenreizen

EG-Logos
Benchmarking-dashboard

Gegevens om meer besparingen te vinden in uw zakelijke reisprogramma

 

Met Egencia Analytics Studio krijgt u toegang tot rapporten over reisuitgaven, reizigersadoptie en naleving van het reisbeleid.

Met deze bruikbare inzichten kunt u heldere besluiten nemen en heeft u de volledige controle over uw reisuitgaven. Weet hoeveel u aan onderhandelde besparingen krijgt en waar u besparingen mist.

Via het vergelijkende dashboard kunt u zien hoe uw reisprogramma presteert ten opzichte van de programma's uw collega's om mogelijke besparingen op zakenreizen te identificeren.

Zie Egencia Analytics Studio in actie

We staan u in elk stadium bij

Egencia maakt het boeken van zakenreizen snel en eenvoudig. Travel Managers kunnen de reisopties aanpassen om voorkeurshotels te markeren, eenvoudig het reisbeleid op te stellen of aan te passen of tariefbegrenzingen en geavanceerde aankoopvereisten te implementeren. Dit alles om de kosten van zakenreizen te reduceren.

We helpen de werknemersproductiviteit te verhogen door zakelijke reizigers toe te staan om online, via de mobiele app of via de telefoon te boeken.

Besparingen realiseren met selfservice zakenreizen

 

2020-IDC-MarketSpace-blog-image
Light-grey-mobility

Umpqua Bank heeft het investeringsrendement (ROI) op zakenreizen een boost gegeven

“Dit is nou zo geweldig aan Egencia: de toeslagenstructuur is laag en wat we goedmaken door middel van ongebruikt ticketmanagement betaalt daarvoor, dus dat is fantastisch. En of dat nog niet genoeg is, hebben we een tool die mensen willen gebruiken.”

JJ Giachetti
Manager zakenreizen
Umpqua Bank

Lees de casestudy van de Umpqua Bank

Savings-checklist

Uw onmisbare checklist voor besparingen op zakenreizen

Maak bij de voorbereidingen om uw reizigers na Covid-19 weer op pad te krijgen gebruik van alle besparingen die uw bedrijf verdient.

See how you can reduce overall business travel costs

Already a customer? Contact Egencia customer service