Skip to main content

Transforming Logistics Travel with Smart Solutions

Aerial view of cargo ship in transit
Aerial view of cargo ship in transit

Transport- en logistieke bedrijven reizen met Egencia

Amex GBT Egencia (EgenciaTM) is een bewezen en betrouwbare oplossing voor zakenreizen 
in de transport- en logistieke sector.

Waarom Egencia?

Waar ter wereld uw bedrijf u ook brengt, wij maken travel management eenvoudig.

2 M+

Zakenreizigers

440+

Klanten in de logistieke en transportsector

10 M USD

Besparingen voor klanten sinds april 2022

95%

Klanttevredenheid

Wij begrijpen uw unieke uitdagingen

Bekijk de drie belangrijkste reisuitdagingen in de transportservice en logistiek en hoe Egencia ze oplost:

A post express worker checking on shipment on tablet

Oplossing: Bespaar bedrijfstijd met virtuele kaarten om betalingen te stroomlijnen, waardoor ze gemakkelijk op te sporen en te beheren zijn.

Oplossing: Toegang tot hotels en 24/7 ondersteuning met de mobiele Egencia-app, zodat uw personeel kan boeken wanneer dat nodig is.

Oplossing: Koppel de chauffeurs op een snelle manier aan dienstverleners via Arranger-groepen van Egencia.

GBT-Additional-Pattern-blue

Klaar om uw reisprogramma te updaten?

Ontdek hoe Egencia enkele van de meest unieke uitdagingen van de vracht- en logistieke sector aangaat

De naleving van het reisbeleid verbeteren

Zakenreizen houden nooit op voor een medisch spoedtransportbedrijf als Air Methods. Ontdek hoe het bedrijf de naleving van het beleid bewerkstelligt en waarom gegevens en rapportage cruciaal zijn voor succes.

Lees de studie

Waarom de logistieke sector blijft kiezen voor Egencia

In een tijdperk van problemen, tekorten en complexiteit in de toeleveringsketen hebben bedrijven in uw sector slimme strategieën nodig om hun reisuitgaven te beheren. Hier volgen enkele voordelen die een digitale transformatie van bedrijfsreizen aan reis-, transport-, vracht- en logistieke bedrijven kan bieden.

Alle weergegeven informatie is afkomstig van de interne rapportage 2023 van Amex GBT Egencia.

Mid 30s Asian Chinese Female Truck Driver preparing to leave on road trip

Onze Smart Mix maakt gebruik van nieuwe technologie om het boekingsproces te automatiseren. Gemiddeld duurt het minder dan vier minuten om vluchten te boeken en vijf minuten om hotels, auto's en treinen te boeken. Machine learning biedt reisopties op basis van de providers van uw voorkeur, de voorkeuren van reizigers, historische boekingen en het unieke reisbeleid van uw bedrijf. Dit kan een algehele besparing van tijd en geld voor uw transportbedrijf betekenen.

Het is belangrijk om compliant te blijven in een steeds veranderende regelgevende omgeving met meerdere belanghebbenden. Dankzij de intuïtieve boekingservaring van Egencia bereiken onze klanten wereldwijd een online adoptiegraad van 95%. Een hoge adoptiegraad van een zakenreisprogramma betekent dat u beveiliging, privacy, zorgplicht en compliance beter kunt bijhouden.

Het bewaken van reisuitgaven is cruciaal om winstgevend te blijven. Egencia biedt automatische besparingstechnologie waardoor een vlucht of hotelkamer wordt omgeboekt als de prijs daalt. Daarnaast kunnen reizigers boeken bij bijna 45.000 hotels in 186 landen met Egencia Preferred Rates, met tarieven en voordelen die speciaal voor zakenreizigers zijn ontworpen.

Krijg sneller inzicht met rapportage voor elk product (vliegtickets, treinen, hotels en huurauto's), waar ook ter wereld, binnen een uur na het boeken. Geniet van operationele efficiëntie, bewaak reisuitgaven, bekijk kostenbesparingen en identificeer mogelijkheden om programmaprestaties te maximaliseren via een centrale bron van al uw gegevens.

Bedrijven in alle branches en van elke omvang beoordelen ons consistent met een klanttevredenheidsscore van 95% of hoger dankzij ons gebruiksvriendelijke platform en ons streven naar een positieve klantervaring.

Meer leiders in de logistieke sector nemen praktijken en maatstaven op die duurzaamheid omarmen. Uw zakenreisprogramma zou niet anders moeten zijn. Met Egencia kunt u de CO2-uitstoot van vliegtuigen, hotels en treinen bijhouden. Reizigers kunnen voor vluchten de meest koolstofefficiënte optie op elke route bekijken.

Onze implementatie-experts geven u toegang tot een hele reeks functies, waarmee u uw reisprogramma online kunt beheren. U ontvangt een administratorprofiel met uw naam en e-mailadres, zodat u uw Egencia-website volledig kunt beheren.