Skip to main content

Egencia Advantage — Travel Service Providers And Support For Business Travellers

Egencia Advantage
Egencia Advantage

Zakenreizen in stijl

Onze samenwerking met vooraanstaande reisserviceproviders 
helpt u tijd en geld te besparen.

Egencia-advantage

Egencia Advantage

Profiteer van verschillende diensten, zoals vluchtverzekeringen, travel risk management, compensatie voor vertraagde vluchten binnen de EU, visumverwerking en meer.

Egencia biedt u toegang tot het beste leveranciersnetwerk. Dit helpt u tijd en geld te besparen.

We werken samen met prominente reisserviceproviders om u en uw reizigers een onovertroffen reiservaring te bieden. Daarnaast zorgen we ervoor dat al uw reisbehoeften via één centraal platform worden behandeld. Kies in ons menu wat het beste aansluit op uw oplossing voor Travel Management of selecteer een van de diensten om uw reizigers te bieden wat ze het meest nodig hebben.

Egencia Advantage, services die bij zakenreizen aansluiten.

Image
Travel With Confidence

Met vertrouwen op reis

Bespaar tijd door uw reisservices vooraf te boeken en laat uw reis zo vlekkeloos mogelijk verlopen. Egencia...
Image
Quick Easy

Wees productief

Help uw reizigers om onderweg hun werk bij te houden. Verbonden reizigers zijn tevreden en productieve reiz...
Image
Global Card

Bescherm uw mensen

Houd uw reizigers eenvoudig veilig als ze op pad zijn. Bied ze de zekerheid dat ondersteuning altijd nabij ...

Waardevolle samenwerkingen

Ten behoeve van uw reisgemak werken we samen met verschillende bedrijven om u de beste zakenreisservices te kunnen bieden.

  • Met AirHelp kunnen reizigers hulp krijgen bij het claimen van compensatie voor geannuleerde of vertraagde vluchten in de EU. Automatiseer het complexe proces voor claimindiening en zorg dat u voor alle reisverstoringen de compensaties ontvangt waar u recht op heeft.
  • Paspoortgegevens zijn op ons platform opgeslagen, zodat reizigers gemakkelijk kunnen zien of ze een visum dienen aan te vragen voor hun aanstaande reis. Ze kunnen hun visum bovendien rechtstreeks via het platform regelen.
  • Vluchten kunt u met vertrouwen boeken door een verzekering af te sluiten. De verzekeringen van Allianz dekken annuleringen, onderbrekingen, vertraagde bagage en meer. Reizigers kunnen verzekeringen rechtstreeks via het platform aanschaffen.
  • Bied uw team de zorg die het nodig heeft met vooraanstaande internationale bedrijven voor risicobeheer. Deze bedrijven bieden gespecialiseerde 'on-the-ground' medische en reisveiligheidsdiensten aan zakenreizigers in pakketten met verschillende serviceniveaus die aansluiten op de behoeften en bestemmingen van uw reizigers.
Partnership You Deserve

Klaar om de volgende stap te nemen met uw reisprogramma?
Neem contact met ons op voor meer informatie.