Skip to main content

Business Travel Policy and Travel Compliance Made Easy

Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Een vriendelijk reisbeleid

Slimme besluitvorming en besparingen dankzij intuïtieve tools voor reisbeleidsmanagement

Eenvoudig, snel en handig te gebruiken

Egencia maakt het eenvoudig voor uw zakenreizigers om te boeken volgens de beleidsregels dankzij een intuïtief platform dat uw zakenreisbeleid en goedkeuringsproces consistent toepast.

Wanneer uw zakenreisbeleid in uw oplossing voor travel management is geïntegreerd, worden zakenreizigers naar opties begeleid die bij hun profiel passen, ongeacht hoe ze boeken.

  • Begeleid reizigers elke keer naar boekingen die aan het beleid voldoen, waar ze ook zijn en vanaf elk apparaat.
  • Profiteer van aanpasbare visuele aanwijzingen, waaronder dringende berichten, overtredingen en voorkeurs- of onderhandelde tarieven.
  • Pas het reisbeleid en de goedkeuring voor reisbestemmingen met een hoog risico eenvoudig aan. Ga voor snelle optimalisering door wijzigingen en herzieningen direct door te voeren in de boekingservaring van uw reizigers, zodat u de prestaties van uw reizigers en reisprogramma op een hoog niveau kunt houden.

Bekijk hoe Umpqua Bank hun kosten en beleid via Egencia beheren

Travel Policy Visual Guilt On Hotel Shopping
Light-grey-mobility

Realtime-, dynamische besparingen

Gemiddelde besparing van $ 20 per hotelboeking. Bespaar tijd en geld met dynamische tarieflimieten.

Trip Approval Request Email On Mobile App

Aanpassingsvermogen en flexibiliteit

Elk bedrijf is uniek. Daarom maakt Egencia het klanten eenvoudig om zo veel of zo weinig beleidsregels en goedkeuringsprocessen te configureren als ze maar willen; een op maat gemaakte oplossing voor elk bedrijf.

De eerste stap richting naleving van het reisbeleid is ervoor zorgen dat uw reisbeleid rekening houdt met alle behoeften van de reizigers (en die van u) door een flexibel, aanpasbaar platform te gebruiken.

  • Creëer een onbeperkt aantal reisbeleidsgroepen. Stel afzonderlijke beleidsregels op voor executives, personen die veel of juist weinig onderweg zijn en iedereen daar tussenin.
  • Krijg toegang tot uitgebreide reisgoedkeuringsfuncties, van de lijnmanager helemaal tot de laatste stap van het goedkeuringsproces.
  • Geef goedkeurders op voorhand alle informatie die ze nodig hebben om geïnformeerde beslissingen te nemen.

Lees hoe Nasdaq $ 500.000 in zes maanden bespaarde

Light-grey-mobility

Nieuwste reisbeleidsinzichten

Strike the right balance in your travel policy to drive savings, manage risk and achieve compliance.

Genereer reisbesparingen en volg trends met complete zichtbaarheid

Het boekingsgemak bevordert de tevredenheid van uw reizigers en u kunt op uw beurt profiteren van besparingen door de toegenomen naleving van het reisbeleid.

Egencia biedt bedrijven de tools die zij nodig hebben om leakage te voorkomen, om inzichten te krijgen in het boekingsgedrag van werknemers en om beleidsregels op nieuwe trends aan te passen.

Met één centraal platform voor reisboekingen en beleidsbeheer kunt u snel de impact van uw reisbeheerprogramma overzien en een zakenreisbeleid ontwikkelen dat een positief verschil maakt.

  • Volg en analyseer het boekingsgedrag van werknemers en identificeer kansen om naleving te verhogen. Wanneer reizigers vlot kunnen boeken via een Travel Management Company (TMC) die ook een krachtig rapportagesysteem biedt, levert dit u een volledig overzicht van uw reisuitgaven op en kunt u gemakkelijk bepalen op welke vlakken aanscherping nodig is.
  • Krijg directe toegang tot rapporten die een volledig beeld geven van de naleving van het reisbeleid voor elk type reis, ongeacht de boekingsmethode. Dashboards in een oogopslag en gedetailleerde drill-downs met Egencia Analytics Studio over naleving, besparingen en reisbeleidstrends.
  • Houd rekening met unieke omstandigheden dankzij mogelijkheden om het reisbeleid en de goedkeuringscriteria af te stemmen op afzonderlijke reizigers. Pas beleidsregels en goedkeuringsprocessen onmiddellijk aan voor alle boekingskanalen.

Lees hoe Coca-Cola Consolidated zijn zakenreisprogramma moderniseerde

Analytics Studio Travel Policy Reporting Dashboard

Vraag een demo aan om erachter te komen hoe de oplossingen voor travel management van Egencia u kunnen helpen.

Bent u al klant? Neem contact op met de Egencia-klantenservice