Skip to main content

Business Risk Management, Travel Advisories & Alerts

Corporate Travel Manager Creates Risk Management Strategies
Corporate Travel Manager Creates Risk Management Strategies

Informatie over bestemmingen en de veiligheid van reizigers

Het zakenreislandschap heeft een grote verandering ondergaan. Gebruik onze tools voor travel management, waaronder de Egencia® Travel Advisor, om uw reisprogramma te optimaliseren en zorg te dragen voor uw reizigers.

Ondersteun het welzijn van reizigers

De Travel Advisor van Egencia® helpt uw zakenreizigers en reisplanners ervoor te zorgen dat zij toegang hebben tot informatie over veiligheid, bestemmingen en de potentiële gevolgen wanneer zij hun reis plannen.

  • Stel reizigers gerust dat er tijdens hun reis voor hen zal worden gezorgd door hen op de hoogte te houden van reisgerelateerde en pandemiegerelateerde waarschuwingen en adviezen.
  • Help uw reizigers te plannen door hen eenvoudige toegang tot informatie te geven over de soorten risico's en veiligheidsmaatregelen, zoals regels over mondkapjes, zelfquarantaine en andere richtlijnen.
  • Ondersteun uw zakenreizigers in tijden van crisis en potentiële risico's, waaronder natuurrampen en maatschappelijke onrust, via on demand toegang tot overheidsreisadviezen en waarschuwingen wanneer ze hun reizen plannen en boeken.
Support travelers’ wellbeing
Light grey under the wing

Ondersteun uw reizigers en beperk bedrijfsrisico's

Of u nu een nieuwe aanpak ontwikkelt voor risk management of uw reisbeleid verder wilt verbeteren, de Travel Advisor van Egencia®
kan u helpen uw zorgplichtstrategieën te optimaliseren dankzij reisadviezen en -notificaties.

Gain predictability and control

Maak gebruik van meer voorspelbaarheid en controle

Gebruik de Travel Advisor van Egencia® voor effectief risk management en voor meer voorspelbaarheid en controle binnen uw reisprogramma. Er zijn een aantal manieren waarop data over reisadviezen u kan helpen een balans te vinden tussen uw bedrijfsdoelen en bedrijfsgroei, waarbij u tegelijkertijd rekening houdt met de mentale gezondheid en het welzijn van uw werknemers.

  • Maak geïnformeerde beslissingen over uw plan voor travel risk management. Als een grens bijvoorbeeld enige beperkingen heeft, kunt u een beleid opstellen op basis van de locatie waar de reiziger gebaseerd is. 
  • Blijf op de hoogte van zelfquarantaine en andere vereisten om uw zakenreizigers goede updates in realtime te kunnen bieden. 
  • Maak gebruik van standaarden met betrekking tot persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) om een reispakket voor uw zakenreizigers samen te stellen. 
  • Update uw reisbeleid snel met hogerisicobestemmingen en andere risicofactoren om uw reizigers geïnformeerd te houden.
  • Profiteer van eenvoudige toegang tot de Egencia Travel Tracker om na te gaan wiens reizen zijn beïnvloed door huidige reisadviezen en -waarschuwingen.

Verhoog het reizigersvertrouwen

Egencia helpt u om het reizigersvertrouwen met betrekking tot hun welzijn te verhogen met contextuele en gepersonaliseerde weergaven van relevante veiligheids- en bestemmingsinformatie wanneer ze boeken.  

Iedereen die zakenreizen boekt, kan tijdens het boekingsproces eenvoudig informatie inzien over de gezondheids- en hygiënemaatregelen van de leverancier, ongeacht of ze de browser of mobiele app gebruiken.

Stel uw reizigers gerust door ze goed te informeren over enige veiligheidsmaatregelen die verplicht zijn gesteld door hun geboekte bestemming, hotel, auto, vlucht of trein.

Increase travelers’ confidence

Vraag een demo aan om erachter te komen hoe de oplossingen voor travel management van Egencia u kunnen helpen.

Bent u al klant? Neem contact op met de Egencia-klantenservice