Skip to main content

Savings and Analytics – Business Travel Solutions for Data and Reporting

Savings And Analytics
Savings And Analytics Mobile

Dynamische visuals, centrale gegevens

Hoogwaardige rapporten, bruikbare gegevens en besparingsmogelijkheden binnen handbereik.

Bust Travel

Zakenreizen als groeistrategie

Of u nu een groot bedrijf met internationale invloed heeft of een start-up die de sector wakker schudt; zakenreizen zijn een belangrijk onderdeel van elke groeistrategie.

Enkel een zakelijk reisprogramma implementeren is niet voldoende, u heeft ook gegevensinzichten nodig om de prestaties van uw programma te kunnen meten.

  • Egencia Analytics Studio brengt de gegevens van uw reisprogramma samen en toont rapporten in een visueel dynamisch dashboard. U kunt rapporten over de algemene prestaties van uw reisprogramma of meer diepgaande details bekijken.
  • Houd een vinger aan de pols van uw reisprogramma met rapporten die inzicht geven in het volledige programma en in details over vluchten, hotels en vervoer per trein of auto.
  • Wat voor gegevens u ook wilt bekijken, het zware werk is al voor u gedaan. U hoeft zich alleen nog maar te concentreren op de cijfers die het belangrijkst zijn voor uw bedrijf. U kunt de inzichten uit Analytics Studio gebruiken om meer te besparen, beleidsnaleving te stimuleren en tevredenheid onder reizigers te verbeteren.
Black background promo blade

Fusies en overnames: Hoe u uw reisprogramma kunt aanpassen

Wereldwijd ging er in 2018 een recordbrekende $3,3 biljoen om in deals. Ontdek hoe u uw reisprogramma kunt aanpassen wanneer er veranderingen in de markt plaatsvinden.

Tijd en geld besparen

Tevreden medewerkers zijn soms uw beste recruiters. Als u een helder, gemakkelijk te begrijpen reisprogramma biedt dat aansluit op de wensen van uw reizigers, kan dit een wereld van verschil maken. Wij beheren onze technologie end-to-end, wat betekent dat Egencia reizigers en Travel Arrangers een consistente ervaring biedt, of ze nu online, via de app of via een van onze agenten boeken.

Een goede zakenreiservaring gaat nog een stapje verder. We hebben een toegewijd team van agenten dat u helpt met besparen door voordelige vluchten voor u te zoeken met de Fare Savings Finder. We gebruiken machine learning voor de Smart Mix-functie waarmee gunstige hotels en vluchten voor u en uw reizigers worden gesorteerd. Deze functie zorgt ervoor dat opties die rekening houden met persoonlijke keuzes, reisgeschiedenis en de prijsregels van uw beleid bovenaan worden geplaatst.

Technologie is de basis van ons platform, zodat we reizigers en Travel Managers de beste ervaringen kunnen bieden. Dankzij ons online ingebruiknamepercentage van 88 procent geven we productiviteit aan u terug via ons boekingsplatform dat eenvoudig vanaf elk apparaat kan worden geopend.

Checklist voor besparingen voor zakenreizen

Save Time And Money
Data Makes The Difference

Gegevens maken het verschil

Egencia is de enige Travel Management Company (TMC) die al uw online en offline reisgegevens op één plek verzamelt, zodat u geen gegevens van meerdere systemen hoeft te synchroniseren.

We hebben ons digitale reisplatform ontwikkeld met mensen die diepgaande kennis van zakenreizen hebben. U kunt dus vertrouwen op de rapporten over uw reisprogramma, omdat u zeker weet dat u het volledige plaatje voor u heeft.

De gegevensvisualisatie van Analytics Studio brengt uw reisprogramma tot leven. Met een verscheidenheid aan filters, dynamische grafieken, diagrammen en intuïtieve functies zijn uw gegevens altijd inzichtelijk. U kunt van ons op aan, of u nu afbeeldingen, een Excel-bestand, onbewerkte gegevens of rapporten als PDF-bestand wilt downloaden. Wilt u de beleidsnaleving van een specifieke groep reizigers onder de loep nemen? Gebruik eenvoudigweg de passende filters en de juiste gegevens worden direct voor u weergegeven.

We weten dat er veel in beweging is tijdens een zakenreis en dat u snel en adequaat wilt kunnen reageren. Daarom heeft u in Analytics Studio alles tot uw beschikking om de prestaties van uw reisprogramma te doorgronden en bespaarkansen te identificeren.

Hoe Air Methods zakenreizen verbeterde met data

Light-grey-mobility

Datagestuurde TMC's stimuleren uw reisprogramma

Data maken onderdeel uit van ons dagelijkse leven. We gebruiken meer dan 189 miljard rijen aan data om de beste online ervaring te bieden voor onze klanten en Travel Managers te voorzien van de inzichten die ze nodig hebben. Ontdek hoe de data in uw reisprogramma u kunnen helpen.

Beeldende presentaties

Maak snel visuele grafieken die de aandacht grijpen.

Imponeer uw teams, stakeholders en leidinggevenden met krachtige en overtuigende presentaties vol visuele inzichten. Met de Egencia Analytics Studio kunt u gemakkelijk uw verhaal vertellen en de waarde van uw reisprogramma laten zien.

Het is tijd om uw verwachtingen voor besparingen te verhogen.
Vraag vandaag nog een demo aan.