Skip to main content

What Corporate Travel Managers Need To Know For Post Coronavirus Travel

Business travel and COVID-19: Tips for corporate travel managers
Business travel and COVID-19: Tips for corporate travel managers

Zakenreizen en Covid-19:
tips voor Corporate Travel Managers

Zakenreizen zijn aan het veranderen.

Het effect van Covid-19 kan de manier waarop we reizen nog jarenlang beïnvloeden. Het belang van risicomanagement in de reissector is nu dus duidelijker dan ooit. Egencia helpt klanten met oplossingen voor alle denkbare uitdagingen, van het bijwerken van zakenreisbeleid tot vluchtannuleringen en het tracken van zakenreizigers.

Als u erover denkt de volgende stappen te zetten in uw zakenreisprogramma: start dan hier.

How you can prepare for changes in corporate travel

Hoe ziet de nieuwe standaard voor zakenreizen eruit en hoe kunt u zich erop voorbereiden?

Door het coronavirus zijn er veel dingen aan het veranderen en in de reissector staan we nog steeds voor aanhoudende, ongeëvenaarde uitdagingen, waar we op korte termijn veilig en waakzaam mee om moeten kunnen gaan. Onze leveranciers veranderen de manier waarop hun organisaties de nieuwe standaard voor zakenreizen aanpakken. Veel Corporate Travel Managers zijn ook aan het uitstippelen hoe hun mensen zo veilig en beschermd mogelijk kunnen reizen zodra zakenreizen weer hervat worden.

Hoor van uw sectorgenoten welke stappen zij nemen om hun reisprogramma's en reizigers voor te bereiden op de toekomst van zakenreizen.

Klaar om uw reisprogramma opnieuw vorm te geven? Gebruik deze handige toolkit om aan de slag te gaan

Uw doelen en prioriteiten zijn veranderd, wat betekent dat uw zakenreisprogramma ook veranderd is. Het is tijd om uw programma aan te passen zodat deze aansluit bij de nieuwe standaard. Heeft u eraan gedacht uw navlevingsbeleid voor  zorgplicht en reizen bij te werken? Is het tijd om bepaalde reisbeperkingen op te heffen?  Is uw bedrijf door een ander bedrijf overgenomen?

Indien u geen zakenreisprogramma heeft, is dit het ideale moment om er een op te stellen.

Download de toolkit om uw zakenreisprogramma opnieuw vorm te geven

Use this toolkit to get started
Does your corporate travel policy need an update?

Uw zakenreisbeleid heeft ook een update nodig!

Vergeet niet dat uw zakenreisbeleid ook bijgewerkt dient te worden. Weet u niet waar u moet beginnen? Maakt u zich geen zorgen, wij kunnen daarbij helpen. We hebben een reisbeleidgids opgesteld waarmee u een beleid kunt opstellen dat aansluit op de nieuwe situatie.

Ontvang uw gratis zakenreisbeleidgids

Hoe kunt u de situatie na Covid-19 ook meenemen in uw budget voor uw reisprogramma?

Kom er met onze checklist voor besparingen voor zakenreizen achter hoe u uw reiskosten kunt beheren, geld kunt besparen en met uw budget kunt rondkomen. Beheer uw zakelijke reisuitgaven om na Covid-19 weer op volle toeren te kunnen draaien en zorg dat u gebruik maakt van de besparingen die uw bedrijf nodig heeft.

Download uw checklist voor zakenreisbesparingen

Find out how you can stretch your travel budget
The spotlight is now on you – how can you show up stronger as a business travel manager?

U staat nu in de schijnwerpers: hoe kunt u als Corporate Travel Manager steviger in uw schoenen staan?

In het hedendaagse zakenreismilieu voelen veel Travel Managers de druk om resultaten te leveren. Nu risico- en uitgavenbeheer bovenaan de bedrijfsagenda staan, zijn bestuurders op zoek naar nieuwe oplossingen voor zakenreizen. De focus ligt nu op hoe Travel Managers risicomanagement en besparingen kunnen balanceren om een succesvol en veilig programma vorm te geven.

Lees deze handige tips en inzichten over hoe u steviger in uw schoenen kunt staan bij de directie

Uw handige veiligheidschecklist ter voorbereiding op het reizen

Wanneer het reizen weer op gang komt, kunt u deze handige veiligheidschecklist ter voorbereiding op het reizen gebruiken om vragen te beantwoorden en zekerheid te bieden over hoe reizen eruit zullen zien en wat reizigers kunnen verwachten bij hotels, ongeacht of ze vliegen, een auto huren of met de trein reizen.

Download de veiligheidschecklist ter voorbereiding op het reizen voor meer informatie

Use this pre-travel safety checklist before you take off
How do you know which travel management company is right for your business?

Hoe weet u welke Travel Management Company het best bij uw bedrijf past?

De Covid-19-uitbraak heeft bijna elke organisatie wereldwijd voor nieuwe uitdagingen gesteld. Ons voornaamste advies voor bedrijven die zich voorbereiden om terug aan de slag te gaan? Praat met de experts op het gebied van reizen.  De juiste Travel Management Company kan u helpen strategisch te reizen, de veiligheid van reizigers voorop te stellen en aan uw doelstellingen wat betreft uitgaven en duurzaamheid te voldoen.

Download de checklist voor meer informatie over waar u op moet letten bij het uitkiezen van een Travel Management Company voor zakenreizen dat u kan helpen door deze pandemie te komen.

Klaar om een effectief risicomanagementprogramma voor zakenreizen in te zetten?

Neem contact met ons op.