Skip to main content

Coronavirus And Your Business Travel Programme

Coronavirus And Your Business Travel Program
Coronavirus And Your Business Travel Program

Coronavirus (Covid-19): het ondersteunen van uw zakenreisprogramma

Stressvrije zakenreizen met Egencia

De regels en omstandigheden voor reizen kunnen snel wijzigen, maar met het overzichtelijke platform van Egencia hebben zowel Travel Managers als reizigers grip op alle wijzigingen voor en na de reis. De regels en omstandigheden voor reizen kunnen snel wijzigen, maar met het overzichtelijke platform van Egencia hebben zowel Travel Managers als reizigers grip op alle wijzigingen voor en na de reis.

Bescherm uw reizigers en beheer uw reisuitgaven

Terwijl de Covid-19-pandemie voortduurt, ondervinden bedrijven zoals die van u dagelijks een grote impact. Het is belangrijk om een plan te hebben om uw bedrijf op de toekomst voor te bereiden en zodra deze crisis wegebt wat van de huidige verliezen te herstellen. Het is ook is van groot belang om zakenreizen als een strategische hefboom voor groei in uw plan op te nemen.

Bij Egencia helpen we u graag bij het optimaliseren van uw zakenreisprogramma en het beheren van uw reisuitgaven, terwijl we het risico voor uw zakenreizigers nu en na de crisis minimaliseren.

Travel Management Coronavirus
Savings Checklist

Uw onmisbare checklist voor besparingen voor zakenreizen

Kom er met onze checklist voor besparingen voor zakenreizen achter hoe u uw reiskosten kunt beheren, geld kunt besparen en met uw budget kunt rondkomen. Beheer uw budget voor zakenreizen om na Covid-19 weer op gang te komen en krijg inzicht in alles van hotelkamers en vliegtarieven tot beleid en naleving.

De checklist voor besparingen bekijken

Handel nu: implementeer zorgplicht voor uw reizigers

Stel uzelf deze vragen:

  • Kunt u op dit moment al uw reizigers in realtime traceren?
  • Kunt u met gemak dringende updates over het coronavirus met reizigers die onderweg zijn delen?
  • Kunt u uw reisbeleid onmiddellijk bijwerken om ervoor te zorgen dat reizigers geen zakenreis naar een bestemming met een hoog risico op het coronavirus boeken?

Indien u een van deze vragen met nee heeft beantwoord, helpt onze checklist voor veilige zakenreizen u manieren identificeren waarop u uw reizigers vandaag nog beter kunt ondersteunen.

Act now: Implement duty of care for your travellers
Encourage business recovery with business travel savings

Stimuleer het herstel van uw bedrijf met besparingen voor zakenreizen

We spraken met een aantal experts uit de reissector over waarom het zo belangrijk is om met een zakenreisprogramma besparingen voor zakenreizen te verkrijgen. Hoor wat ze te zeggen hebben over wat zakelijk reizen voor hen betekent, en hoe ze met hun reisprogramma's besparingen en groei afwegen.

Egencia’s reizigerstracker biedt NTT Singapore gemoedsrust

“Naast naleving en besparingen biedt ons platform NTTS ook onmisbare informatie voor in geval van nood.  In het verleden hebben we gemerkt hoe storend het was wanneer we onze werknemers niet konden traceren.” — NTT Singapore.

Easy to use for travel managers and travellers on the move

Gemakkelijk te gebruiken door Travel Managers en reizigers die onderweg zijn

Het is van groot belang om u en uw reizigers tijdens de coronaviruspandemie te ondersteunen. Reizigers vinden onze app en het online platform makkelijk in gebruik. Ze komen daarom naar ons voor de nieuwste reisinformatie en om reizen te boeken of te annuleren.

U hoeft ons niet op ons woord te geloven: lees meer over onze app.

Stel uw reisbeheerprogramma snel in

Het is met zoveel onzekerheid over de coronaviruspandemie van groot belang om voorbereid te zijn om stabiliteit te behouden. Bij Egencia kunnen we er afhankelijk van de status van uw reisprogramma voor zorgen dat u al binnen een week aan de slag kan.  Ons wereldwijde implementatieteam, onze deskundige Account Managers en onze 3000 reisconsulenten overal ter wereld staan klaar om u te helpen om uw reisprogramma in te stellen en uw reizigers overal te beginnen te ondersteunen.

Getuigenissen van onze klanten beluisteren.

Set up your travel management programme quickly

Bekijk hoe onze oplossing voor travel management u vandaag kan helpen.