Skip to main content

Business Travel Savings: Egencia Supplier Network

Supplier Network
Supplier Network

Onze bronnen, uw voordeel

Ons uitgebreide aanbod opent deuren naar betere zakenreisopties.

Best of both worlds
96%
van de boekingen
is voordeliger dan de gepubliceerde prijs

Toegang tot premium content van reisaanbieders

Egencia biedt bedrijven en hun reizigers het voordeel dat ze kunnen kiezen.

Uw onderhandelde corporate tarieven zijn overal op ons platform beschikbaar. Daarnaast heeft u toegang tot onze uitgebreide onderhandelde content van reisaanbieders die beschikbaar is op Expedia.com. Op die manier kunt u van onze relaties met reisaanbieders profiteren zonder geweldige deals mis te lopen die ook voor het algemene publiek beschikbaar zijn. Dit is met name handig voor locaties waar u geen tarieven heeft onderhandeld of geen leverancier beschikbaar heeft.

Tarieven Egencia Preferred Hotel

Geef uw reizigers toegang tot speciale tarieven die we met het Egencia Preferred Rate-programma voor zakenreizigers hebben ontwikkeld. U profiteert van deze speciale deals bij meer dan 35.000 hotels. Mogelijke exclusieve voordelen zijn:

  • Gratis ontbijt
  • Loyaliteitspunten
  • Parkeren
  • Wifi
  • Minimale korting van 10 procent
  • Annulering op dezelfde dag

Onze aanbiedingen kunnen uw hotelprogramma ondersteunen en aanvullen op locaties waar u geen corporate hoteltarieven heeft onderhandeld.

Egencia-Preferred-Hotel-Rates
Egencia Add-On

Egencia Add-On

Bespaar tot 10 dagen nadat u een vlucht, treinticket of auto heeft geboekt via exclusieve tarieven met Egencia Add-On. Reizigers kunnen bovendien van exclusieve hoteltarieven bij geselecteerde hotels profiteren.

Reizigers maken graag gebruik van de trein vanwege het reisgemak en -comfort. Daarnaast zijn treinreizen minder belastend voor het milieu en passen ze dus perfect in een duurzaam beleid. Dankzij onze samenwerking met platformen als SilverRail en Amadeus kunt u gemakkelijk bij uw favoriete spoorwegmaatschappij boeken.

Op sommige bestemmingen kunt u echter niet zonder een auto. Daarom kunt u op elk moment een keur aan autotypen huren, van personenauto's tot verhuiswagens. We werken samen met 15 autoverhuurders met een totale vloot van 5 miljoen voertuigen wereldwijd. 9 van onze partners bieden speciale tarieven voor bedrijven, wat betekent dat u via het Egencia Preferred Rate-programma wereldwijd bij meer dan 30.000 autoverhuurlocaties van korting kunt profiteren.

19 manieren om tijd en geld te besparen

Optimaliseer uw reisprogramma met de top 100 hotels van Egencia

Het aanbod van Egencia omvat honderdduizenden accommodaties. De top 100 voorkeurshotels voor zakenreizigers van Egencia biedt erkenning aan hotels die de ervaring van de klant op de eerste plaats zetten door de beste algemene service voor zakenreizigers en de beste totaalwaarde voor zakelijke klanten te bieden.

Top-100-hotels-2019

Wilt u meer weten?
Neem contact op met ons salesteam.