Skip to main content

The Importance Of Travel Risk Assessment

Travel Manager Performs Travel Risk Assessment
Travel Manager Performs Travel Risk Assessment

Evaluatie van de reisrisico's

Een grondige risico-evaluatie helpt bij het opstellen van beleidsregels en procedures die zakenreizigers - en uw organisatie - beschermen.

Bescherm het allerbelangrijkste

Niets is belangrijker voor uw organisatie dan uw medewerkers. Als u weet wat de potentiële reis- en veiligheidsrisico's voor uw reizigers zijn, kunt u hen en uw bedrijf beter beschermen.

De eerste stap is het opstellen van een doeltreffend zorgplichtbeleid dat uw mensen behoedt voor reisgerelateerde risico's zoals natuurrampen, besmettelijke ziekten en maatschappelijke onrust. Het treffen van voorzorgsmaatregelen is cruciaal, zodat u hier altijd op terug kunt vallen: vanaf het moment dat uw reizigers een reis boeken, tijdens hun reis en totdat ze huiswaarts keren.

Dé gids over het welzijn van reizigers

People Working In An Office
Light-grey-mobility

Geef uw reisprogramma opnieuw vorm om aan uw unieke behoeftes te voldoen

Zakenreizen verandert, dus uw reisprogramma kan niet achterblijven. Gebruik onze gids om nieuwe doelen te stellen en uw reisbeleid aan te passen, zodat u gelijke tred met de veranderende zakenreiswereld houdt.

Woman Doing Travel Risk Assessment

Het uitvoeren van evaluaties van de reisrisico's is goed voor de zaken

Het beschermen van uw medewerkers is slechts een van uw zorgplichten. De andere is het beschermen van uw bedrijf.

Elke organisatie is anders en daarom is het essentieel om te weten hoe u de veiligheid van uw bedrijf kunt waarborgen. Het onderzoeken van de zakenreispatronen van uw bedrijf, hoe u reiswaarschuwingen beheert en op uw medewerkers overbrengt en wat uw leveranciers voor zorgplichtbeleid hebben, maken allemaal deel uit van de evaluatie van de reisrisico's. Een ander aspect van de evaluatie is het beoordelen van extra maatregelen die u eventueel moet treffen. Denk daarbij aan het kopen van een reisverzekering of het geven van een bedrijfstraining die uw reizigers helpt om tijdens de reis gezond te blijven.

Een evaluatie van de reisrisico's uitvoeren

Reisnotificaties en -adviezen

Als onderdeel van uw zorgplichten is het belangrijk om op de hoogte te blijven en altijd precies te weten waar uw reizigers zijn.

Om u hierbij te helpen hebben we ingebouwde reiswaarschuwingen en reisnotificaties bij hoog risico aan onze boekingstool toegevoegd die corresponderen met het vertrekpunt en de bestemming van een reiziger. Dit zorgt ervoor dat u en uw reizigers de beste beslissingen kunnen nemen en indien nodig reisplannen kunnen bijstellen. En dan is er ook nog de Reizigerstracker van Egencia, waarmee u de locatie van de reiziger kunt vaststellen in geval van nood.

De video over de Reizigerstracker bekijken

Woman On Business Trip Hiring A Car

Vraag een demo aan om te zien hoe de oplossingen voor travel management van Egencia u kunnen helpen.

Bent u al klant? Neem contact op met de klantenservice van Egencia.